La noi fiecare copil își creează propria poveste

Ne dorit să le asigurăm copiilor un mediu în care să se simtă în siguranță, înțeleși, fericiți și în care să își consolideze cunostințele necesare la școală și totodată să îi inspirăm prin activități ajutându-i să crească frumos.

Educație complementară

Atelierele noastre cultivă curiozitatea copiilor prin metode inedite de predare folosind tehnologiilor moderne în procesul de învățare. Am creat programe complexe care să contribuie la dezvoltarea potențialului fiecărui copil în parte.

Empatie & Creativitate

Scopul nostru este să-i învăţăm pe copii CUM să gândească, nu CE să gândească, pe fondul dezvoltării unei pasiuni pentru învăţarea pe tot parcursul vieţii. Am creat pentru ei un mediu de lucru distractiv și cooperant în care să poată să creeze și sâ învețe liber, fără constrângeri.

Educație emoțională

Copii și adulți care participă la atelierele noastre au posibilitatea să se descopere și să crească atât profesional cât și emoțional într-un mediu sigur alături de profesioniști în domeniu.

Echipa

Împreună ne folosim pasiunea, ideile și priceperea pentru a dezvolta programe pentru o educație completă și adecvată nevoilor copilului și adultului în secolul XXI.

Szoke Andrei Alexandru

Specialist si trainer în domeniul Psihologiei

Szoke Andrei Alexandru este un specialist si un trainer desavarsit in domeniul Psihologiei, cu un portofoliu care a adus numai zambete si succese in multiple cazuri de afectiuni psihice, traume mentale și emoționale.

Punctele lui forte sunt empatia, comunicarea, sufletul mare si spontaneitatea cu care descoperă căi noi, personalizate si adaptate in functie de fiecare nevoie pentru clientii si oamenii din jurul lui, astfel încât impreuna să poată depăși problemele și să ducă o viață satisfăcătoare și fericită.

In portofoliu lui se regasesc toate varstele de clienti, dar copiii au fost intotdeauna cei spre care se inclina cu multa dragoste si intelegere.

El considera daca ii iubesti pe cei din jur si ceea ce faci te dezvolta pe tine ca individ pe plan spiritual, emotional si fizic, atunci gasesti raiul pe pamant.